Csajoktitkai-Tiniportál.Nem csak csajoknak
Menü
 
Horoszkóp
 
Szerelem
 
Csajok
 
Pasik
 
Barátság
 

látogatóm van itt <3

Látogatóim
Indulás: 2006-03-12
 
Pasi horoszkóp

  Pasik  horoszkópja

 

 

 

 

 Kos

[ 03.21. - 04.20. ]
Milyen a Kos-férfi?

A "macsó", külső és belső paramétereit nézve rendkívül férfias. Jellemző rá az izmos test, az erős szőrzet, arca feltűnően markáns, álla szögletes és hegyes is egyben, domináns az orra, szemében tűz lobog.
 Szeret hódítani és elcsábítani, érzéki, de kevés nő ragadja meg fantáziáját. Gyorsan lesz szerelmes, a szerelem lángja azonban az ő esetében hamar kihunyhat. Ha egy nő megtetszik neki, de a szimpátia nem kölcsönös, addig ostromozza a vénuszi felet, amíg az be nem adja derekát, és rövid időn belül tovább áll. A Kos-férfi számára ugyanis a kezdeti kihívás még érzelmekről szól, ám a visszautasítások mintha kioltanák belőle az érzéseket, és így válik számára a meghódítás mindenek feletti céllá.

Hajlamos elhamarkodottan házasságot kötni, és amennyiben házassága ellaposodik, gyorsan kilép belőle, és ha megtalálta társát hűséges. Olyan partnert választ, akire büszke lehet, s gyermekeit arra ösztönzi, hogy küzdjenek azért, amiben hisznek. Egy kapcsolattól elvárja, hogy ő legyen az irányító. Nem tűri a korlátokat, sem sopánkodással, sem önsajnálattal nem lehet rá hatni, a közös problémáktól nem fél, inkább izgalomba hozzák, serkentik.

Hogyan hódíthatod meg?

Egy Kos jószándékú és gondoskodó, ha ezt viszonzod, az utolsó rongyát is neked adja. Megértő és lojális, meghallgat és segít, ha teheti. Találj ki valamit, hogy segíthessen neked.

Előfordul, hogy első látásra ítél és a következmények átgondolása nélkül csinál dolgokat. Ezért igazán nagyra fog értékelni, ha diplomatikusan jobb útra tereled és tanácsokkal látod el, bár sose légy kioktató!


Féltékeny fajta, ezért légy távolságtartó a társaságában az ellenkező nemmel szemben. Mindig engedj neki, érezze, hogy ő viseli a nadrágot. Olyan párra van szüksége, akit formálhat kedve szerint

Mivel riaszthatsz el egy Kost?

Sose kritizáld őt mások előtt, különben dühöngő örült válik belőle. Ne akard irányítani vagy uralkodni rajta. Soha ne intézkedj úgy helyette, hogy azt nem beszélted meg vele.  Ne kezeld gyerekként és ne légy nagyképű vele, hisz a természetességet kedveli. Lesd a kívánságait, és ne utasítsd vissza a testi közelségét

Ha régóta egy Kos a párod

A szex nagyon fontos neki, ezért találj ki újabb és újabb trükköket, hogy fenntartsd érdeklődését. Készülj fel arra, hogy ez nem lesz könnyű!


 

 

 

 

 Bika

 

[ 04.21. - 05.20. ]
Milyen a Bika-férfi?

A torreádor, a falu bikája! Külsejében rendkívül vonzó, testalkata izmos, háta erős, széles vállait pedig keskeny csípője még jobban kiemeli. A Bika-férfi valóban képes átlényegülni a torreádor szerepével, a vörös posztó, amelyet a kezében tart, a vágyait fejezi ki. Minél erősebb a vágya, annál nagyobb késztetést érez arra, hogy azt megélje, előre tör, és birokra kell, még ha kockázatot is kell vállalnia érte. Ha beleszeret egy nőbe, nem ismer akadályt, addig küzd érte, amíg kiszemeltje a karjaiba nem omlik. Romantikus, érzelmes, szerelmes szív lakozik benne, természetének köszönhetően ért a nőkhöz, az udvarláshoz. Ha megtalálta társát, mindig igényli a hűséget és az odaadó szeretet bizonyítékait. Állandóan szüksége van a testi kontaktusra.
Érzéki és nemi vágyai tekintetében igényes, és ezért is tartja fontosnak, hogy kedvese mindig megfeleljen ízlésének, ápolt legyen, és még a takarítás ideje alatt is takarosan, de a műveletnek megfelelően legyen felöltözve. Apaként és férjként kötelezőnek érzi, hogy családja semmiben ne szenvedjen hiányt, sőt még különmunkát is vállal azért, hogy a luxuscikkeket is megvegye nekik, ám előbb vagy utóbb túlerőltetheti magát. Nehezen zár le egy kapcsolatot, a válás számára olyan, mint amikor a saját kezével épített házát látja összedőlni.

Hogyan hódíthatod meg?

Földhözragadt és érzékeny személy. Elegáns ruhákkal és csábító parfümmel bármikor leveheted a lábáról. Ő maga szeret virágot és apró ajándékokat adni, ezt jó, ha hálásan és többször is megköszönöd neki.

Imádja egy nőben, ha kecses és bájos. Ha gondoskodunk arról, hogy jól érezze magát, máris elcsavartuk a fejét. Nem bírja a hangoskodást, a veszekedést, a félrebeszélést.

Jó, ha naprakész vagy abban, amiért ő is rajong, ezt nagyra értékeli. Romantikus, szeret másokat szórakoztatni, hallgasd őt figyelmesen, még ha nem is kötnek le a történetei. Komoly ellenállást válthatsz ki belőle, ha ízléstelenül öltözködsz vagy beszélsz.

 Mivel riaszthatsz el egy Bikát?

Ha linkeskedésen kap rajta, egy életre bizalmatlan lesz veled szemben. Ne faggasd őt a régi szerelmi kapcsolatairól és ne adj okot számára a féltékenykedésre. Ha hisz valamiben, ne akard meggyőzni annak ellentétéről.

 Ha régóta egy Bika a párod

Egy Bika ritkán nyílik meg teljesen. Fogadd el olyannak amilyen, ne erőltesd, hogy többet mondjon annál, mint amennyit szeretne közölni veled. Egy Bika szívéhez a hasán keresztül vezet az út!

 

 

 

  Ikrek

[ 05.21. - 06.21. ]
Milyen az Ikrek-férfi?

A lezser férfi! Középmagas, testalkata sovány, szikár; keskeny, ovális arca van, szemjárása élénk, mozgása gyors és laza. Lezserül öltözködik, kedveli a modern ruhákat. Lénye fiatalos, stílusa kedvesen hanyag. Az udvarlásnak azt a módját képviseli, hogy sokszor vesz apró ajándékokat, plüss állatokat, édességet, női magazinokat, ám leginkább szavakban fejezi ki a szeretetét, szerelmét. Nem okoz gondot neki az ismerkedés, pillanatok alatt behálózza felfedezettjét, és másnap biztos, hogy randevúznak. Könnyed, magával ragadó személyisége elbűvöli a gyengébb nemet. Jellemző rá, hogy több nőnek csapja egyszerre a szelet, imád flörtölni, bókolni. A közös, mozgalmas programokat keresi, kedvesének e téren topon kell lennie, ha ennek nem tud eleget tenni, az Ikrek-férfi tovább áll.
Sokszor érez szerelmet, ám szerelme általában szalmaláng. Tilos szabályokhoz kötni, ami érthető, hiszen a kötetlenség a lételeme, az ad hoc helyzetek híve. Házasságában is igényli a szabadságot, a nagy mozgásteret, nem szabad korlátozni. Mint apa sok mindenre megtanítja a gyermekét, és képes órákon át játszani vele, amit közben ő maga is élvez. A békesség rendkívül fontos számára, a feszültséget nehezen viseli, ha számon kérik, ideges lesz, de ilyenkor is igyekszik elkerülni a vitát.

Hogyan hódíthatod meg?


Imád sokat beszélni, ezért mutass érdeklődést az iránt, amit mond és csinál. Soha nem mutasd ki, hogy unatkozol mellette, tanulj meg hallgatni. Rettentően szeret emberekkel beszélgetni és elfeledkezhet arról, hogy te is szeretnél szóhoz jutni.

Híres arról, hogy mindenhonnan elkésik, de ha te tennéd ezt meg vele, hatalmas patáliát csapna. Amit ő tesz, az egyedülálló és fontos, ezt te is fogadd el, sőt támogasd.

Mindig van mivel elfoglalnia magát és van miről beszélnie. Még ha okod is van arra, hogy mérges légy rá, ezt a haragot ne mutasd ki felé, különben gyorsan a szakítás útjára lép.

 Mivel riaszthatsz el egy Ikreket?

Ne tartsd rövid pórázon, azt nem tűri el, számára ez rosszabb, mint a halál. Soha nem beszéld ki mások előtt, ezt nagyon rossz néven veszi. Egyik nap lehet, hogy A-t mond, a másik nap B-t, de soha ne tégy emiatt szemrehányást neki. Nagy nyilvánosság előtt ne légy túl bensőséges, azért sokáig képes haragudni.

 Ha régóta egy Ikrek a párod

Szervezz neki extravagáns programokat, tartogass számára újabb és újabb meglepetéseket, hogy ébren tartsd sokáig az érdeklődését.


 

 

 

  Rák

 

 [ 06.22. - 07.22. ]
Milyen a Rák-férfi?

A gyengéd férfi! Általában középmagas, mellkasa széles, felső teste feltűnően hangsúlyozott, terebélyes. Feje és arca kerek formájú, szeme álmatag, van valami gyermeteg benne, az orra rövid, pisze hatású. Erős szexuális kisugárzása a gyengébb nem figyelmét felkelti. A Rák-férfi ugyanakkor viselkedésében hűvös, tartózkodó, legalábbis az ismerkedés kezdetén. Olyan nőhöz vonzódik, akik érzelmes, érzékeny és melegséget áraszt. Az igazi szeretet számára azt jelenti, ha partnere akarja őt, és ha naponta értésére adja, hogy szüksége van a személyére, védelmező karjára.
A Rák-férfi finom, megértő, gondoskodó, és megérti kedvesét, a szexualitásban is kimondottan gyengéd. Igényli, hogy szerelme összhangban legyen vele, együtt érezzenek, együtt örüljenek, vagy bánkódjanak, és mindketten együtt vegyék ki részüket a feladatokból. Legfőbb vágya egy olyan őszinte, igaz kapcsolat, amelyben férfiként is felvállalhatja sérüléseit, sebzett pillanatait, megoszthatja bánatát és örömét. Mivel a Rák-férfi környezetének érzelmi hullámzásait követi, könnyen elérzékenyül, így sokszor könnybe lábad a szeme, vagy válik rezignálttá. Házasságában a hűségre törekszik. Az otthoni együttlét mellett számára nagyon fontosak a közös programok is. A legjobb férj és apa, aki szeret hazatérni, szívesen végez házi munkát, gyermekeihez jóságos, törődik lelki életükkel és problémáikkal.

Hogyan hódíthatod meg?

Számára nagyon fontos, hogy intellektuális síkon jó partnerre leljen, ezért sokat kell vele beszélgetni. Erős hangulatingadozások jellemzik. Ha rosszkedvű, célszerű ha gyorsan jókedvre deríted, ha vidám, nevess vele.

Rendkívül intuitív, jól működik a hetedik érzéke, légy mindig őszinte vele. Sose légy erőszakos vagy követelődző.

Könnyen felveszi azt a hangulati állapotot, amely partnerét jellemzi, ezért mellette mindig vidámnak kell látszanod. Szereti a társasági életet, de nem mértéktelenül. Mielőtt bármiben döntesz ami rá is tartozna, kérd ki a véleményét!

 Mivel riaszthatsz el egy Rákot?

Sose légy vele figyelmetlen, mindig dicsérd a megjelenését, hisz még férfiként is szereti a szépet és a bókokat. A Rák hitét sose kérdőjelezd meg, és ne tipord sárba emberi mivoltát. Ne akarj domináns szerepet magadnak a vele való kapcsolatban, légy diplomatikus, ha akarsz tőle valamit.

 Ha régóta egy Rák a párod

Még sok-sok év után is el lehet őt csábítani egy kis romantikával, holdfényes sétával és azzal, hogy rendületlenül magasztaljuk külsejét, kedvességét.


 

 Oroszlán

 

 [ 07.23. - 08.22. ]
Milyen az Oroszlán-férfi?

Az elegáns férfi! Középmagas, illetve magas termetű. A válla széles, izmos, a háta erős, arcvonásai nemesek, tekintete nyílt, homloka széles, alsó ajka sokszor előáll, állán gödör látható. Haja dús és hullámos. Tartása büszke, jellemző rá az elegancia, vonzza a tekinteteket. Természete szerint becsületes és önérzetes, nem köntörfalaz. Ha megtetszik neki valaki, előbb finoman jelez, majd elindul hódítani. A megismerkedés pillanatában sokszor úgy viselkedik, mint aki "leereszkedett". A randevúkra komótosan készül, és mindig új élményeket visz bele. Bátor, merész jellemét imádják a nők, férfiasnak tartják. Amikor szerelmes, rendkívül szenvedélyes, szinte észbontóan érzéki és magas hőfokon szeret.
Fontos számára, hogy kedvese felnézzen rá, de neki is megvannak a kritériumai: szép, mutatós, elegáns, okos, nyílt- és melegszívű legyen. Olyan valakit akar, akivel hencegni lehet: "nézzétek, milyen csodálatos nőm van!".
Vonzódik a színésznőkhöz, táncosnőkhöz, illetve olyanokhoz, akik közönség előtt szerepelnek. Feleségével szemben magasra teszi a mércét, sok mindent elvár tőle: az otthon rendben tartását, a gyermekek nevelését, a kikapcsolódás örömeit, a közös programokat, a társasági életet. Általában hűséges, de néha kicsapongó kalandvágyó természete miatt. Gyermeke a legbecsesebb kincs számára, örömét leli benne, törődik vele, igyekszik az egészséges életszemléletre nevelni őt.

Hogyan hódíthatod meg?

Imád a figyelem középpontjában lenni, rengeteg barátra és rajongóra van szüksége. Ha beállsz a sorba, már jó úton jársz, hogy felhívd magadra a figyelmét! Légy az Oroszlán megszállottja, de persze nem kell a rabszolgájává válnod. A hódítást viszont hagyd meg neki, különben falakba ütközöl. Állandóan lesznek körülötte női rajongók, így ezt kénytelen vagy megszokni és elviselni.

Teljesen megnyílik egy kapcsolatban, úgy tudsz olvasni benne, mint egy könyvben. Szervezz neki egy bulikat és gondoskodj arról, hogy királyként érezze magát. Biztos a sikered!

 Mivel riaszthatsz el egy Oroszlánt?

Imád kérkedni, bolhából elefántot csinálni, de ezért soha, de soha ne nevesd, vagy gúnyold ki nyíltan! Királyi mivoltát sértenéd ezzel. Soha ne féltékenykedj. Ha valami nem tetszik neki a viselkedésedben, azt közölni fogja, amin jó, ha mihamarabb változtatsz! Felsőbbrendűségét ne vond kétségbe, egy sebzett Oroszlánnál nincs rosszabb!

 Ha régóta egy Oroszlán a párod

Legyezgesd továbbra is a hiúságát és ne sértsd meg a méltóságát. Lepd meg valamilyen ajándékkal, és légy vele alázatos.

 

 

 Szűz

 

[ 08.23. - 09.22. ]
Milyen a Szűz-férfi?

A pedáns férfi! Általában középmagas, illetve magas, testalkata arányos felépítésű. Az arca szabályos és hosszúkás, tekintete feltűnően okos, az orra keskeny ívű, és kissé vékony a szája. Ízlésesen és pedánsan öltözködik. Nehezen lobban lángra, általában nem kedveli a kalandokat, és nincsenek ínyére igazán a felszínes kapcsolatok. Az értelemre és az érzelmekre teszi a hangsúlyt. Az ismerkedés első óráiban, hűvösen és távolságtartóan viselkedik, partnerét "megfigyelés alatt" tartja, analizálja mondatait, gesztusait, megvizsgálja ruháját, a cipőjét. Amennyiben úgy dönt, hogy megfelel igényeinek, megnyílik előtte, és szó szerint beavatja a múltjába. Ha megtalálta az igazit, egy életre szólóan hűséges hozzá. Igényli az együttműködést, miközben minden segítséget megad a társának, néha szinte a végletekig. Roppant ügyesen kezeli a pénzt, és soha nem feledkezik meg arról, hogy számon tartsa a bevételeket és kiadásokat, az anyagi forrásokat inkább növeli.
Néha szőrszálhasogató, és amikor szükségesnek tartja, szűkmarkú. A vitában éles a nyelve, de soha nem faragatlan. Lakásában csodálatos rend uralkodik, nem érdekli a pompa, ám az apró tárgyak igen, az egyszerűségre és a kényelemre törekszik, amelyben kétségtelenül nemes harmónia uralkodik. Gyermekeit okosan, a gyakorlati életre neveli, tudatosan ad nekik feladatokat, amelyeket mindig határidőhöz köt. Utódait általában ideje korán felkészíti az életre, akik zsebükben az apai hagyatékkal, azaz a tanulópénzzel biztonságban érezhetik magukat.

Hogyan hódíthatod meg?

 Igazi problémamegoldó. Akkor érzi jól magát, ha gondoskodhat valakiről. Találj valami megoldásra váró dolgot az életedben és kérd meg, legyen a segítségedre, hisz csak ő tud megoldással szolgálni. Ha nem utasít vissza, akkor jó úton jársz, hogy levedd a lábáról. Lehet, hogy hidegnek és visszautasítónak tűnik érzelmeiddel szemben, de – ha kicsit is érdekled – legbelül már azon töri a fejét, vajon hogyan segítsen neked. Ha azt látja, hogy hasonlóan segítőkész vagy másokkal, már igazán közel vagy a célhoz.

Rettentően bosszantja, ha valaki okoskodik a társaságában. Mély érzelmű és jellemzően becsületes, így ha te is ilyen vagy, ismét szereztél egy jó pontot nála.

 Mivel riaszthatsz el egy Szüzet?

Ne taposs át rajta, különben nagyon felbosszantod és lehet, hogy sose áll szóba veled újra. Sose érezze, hogy rátelepedsz az életére, vagy épp csak beleszólsz egy társalgásába, amihez nincs közöd. Mindig adj neki elég időt, ha a gondolataiba merül.

 Ha régóta egy Szűz a párod

Üres bókokkal semmire sem mész nála, ne akard félrevezetni. Hűséges és megbocsátó, de ne élj vissza a jóságával, különben végleg elválnak az útjaitok! Hass az intelligenciájára, lepd meg egy könyvvel, színházjeggyel, ez neki mindig sokat jelent!

 

 

  Mérleg

 

[ 09.23. - 10.22. ]
Milyen a Mérleg-férfi?

A stílusos férfi. Középmagas, válla széles, a törzse lefelé vékonyodik, vonásai nem markánsak, inkább finomak, a jóképű férfi kategóriájába tarozik. Remek ízlése van, az eleganciára törekszik, amelyet igyekszik könnyeddé tenni. Ösztönösen érzi, hogy hogyan hódíthatja meg a nőket, s ha úgy dönt, hogy el akarja valakinek csavarni a fejét, azt minden bizonnyal eléri. A flört nagy mesterének is nevezhető. Partneréből maximálisan ki tudja hozni a nőt, úgy varázsolja elő belőle, hogy az érintett fél szinte alig ismer önmagára, és biztos, hogy felmerül benne az a kérdés, hogy-hogy eddig nem vette észre, hogy ő igen is nőies nő. A kapcsolatokban ragaszkodik a harmóniához, a gyengébb nem imádja a stílusát, amely kétségtelen, hogy a Zodiákus többi típusaihoz képest a legelbűvölőbb.
Sok nőnek bókol, mindig van valami kedves szava. Szívéhez a legközelebb a lady-szerű, kifinomult, őszinte, egyenes jellemű nő áll. Nem szereti a hamisságot, kedvesétől elvárja a nyílt beszédet, a korrekt viselkedést. Ha megházasodik, a kapcsolatot örökérvényűnek akarja, feleségéhez még az otthon falai között is udvarias, ám fontos számára, hogy választottja a harmóniára törekedjen, valamint arra, hogy mindig adjon a külsejére. Lakásában kedveli a szép, értékes dolgokat, fontos számára a tágas tér, nem szereti a zsúfoltságot. A közös eszmecserék, a kellemes beszélgetések, a problémák elemzése és megvitatása számára a kapcsolat mély értelméről és biztos jövőjéről is szól, ugyanakkor egyszerre van szüksége a boldog együttlétre és a társasági életre. Természeténél fogva még a házasságában is romantikus, és mindig tökéletesíteni kívánja azt. Előfordulhat, hogy partnerét különböző manipulációk révén aktuális elképzelései szerint át akarja formálni. Barátait nem hanyagolja el, törődik velük, s ha szükségük van a segítségére, időt szakít rájuk. A gyermekeit a megfelelésre, a teljesítményekre neveli, ha baj van velük, ritkán emeli fel a hangját, türelmesen bánik velük, kulcsmondata: mindig van megoldás!

Hogyan hódíthatod meg?

Nem szeret másokat érzelmileg megbántani, ezért gyakran előfordul, hogy azért bonyolódik bele egy kapcsolatba, mert nem tud nemet mondani. Ezért fontos, hogy egy Mérleg esetében neked kell olvasni a sorok között! Hajlamos a szépséget szeretni benned és nem téged.

Nagyon szeret másoknak tanácsokat osztogatni, így ha épp rád kerül a sor, mosolyogj és bólogass, még akkor is, ha nem éppen észszerű amit mond. Nem árt ha kissé legyezgeted a hiúságát, ezzel akár el is érheted, hogy beléd szeressen.

Jellemzően inkább szavakkal szeret, mint tetteivel. Őrizd meg mellette a romantika tüzét egy kis szentimentalizmussal fűszerezve, és ajándékozz neki valamit szerelmed zálogául. Utálja a zűrzavart és a viszálykodást, a békét és a nyugalmat mindennél előbbre tartja.

 Mivel riaszthatsz el egy Mérleget?

Veszekedj vele sokat, ne hagyj neki egy perc nyugalmat se, garantáltan kiábrándul belőled nagyon hamar. Szereti az aprólékosságot, így akkor sem jársz jól, ha megakadályozod, hogy eképpen végezze a munkáját vagy a hobbiját.

 Ha régóta egy Mérleg a párod

Még sok év együttlét után is bókolj neki, csodáld őt, évődj vele, hass az érzékeire és kerüld az agressziót vele szemben. Folyamatosan fent kell, hogy tartsd a szexuális érdeklődését, különben hamar másfelé kacsingat.


 

 

 

  Skorpió

 

[ 10.23. - 11.21. ]
Milyen a Skorpió-férfi?

A szexis férfi. Két alaptípus tartozik hozzá, az egyik sovány, az arc és a végtagok az ő esetében hosszúkásak, az orr kissé hajlott. A másik típus zömök alkatú, közepesen erős és izmos a teste, a szeme és haja általában sötét. Mindkét típus esetében a tekintet a legfeltűnőbb, mély, tüzes és magnetikus. Erős reakciókat vált ki az emberekből, vagy azonnal taszítja, vagy azonnal vonzza őket. A Skorpió-férfi nem engedi, hogy megváltoztassák, vagy manipulálják, magától akar változni, ha egyáltalán változni óhajt. Sok nőben képes felfedezni a nőt, elsősorban testi és érzelmi vonatkozásban. Viszonyaiban és kapcsolataiban az erotika jelentős szerepet játszik. A szexuális játékokban maximálisan részt vesz, mindig ő kezdeményez, és igyekszik a pillanatokat élvezni. Az éroszi vágyak felkorbácsolása terén valamennyi férfitípus között ő a legtökéletesebb, e téren a Nagy Mester kategóriájába tartozik.
A szerelemben igazi "forradalmár". A gyengébb nem egyértelműen érzi a lényéből áradó szexuális kisugárzást. A dinamizmus és a szenvedély a kivételes sajátossága, érzései intenzívek és sokszínűek. Nehezen találja meg szíve választottját, hiszen - valljuk be! - a tökéleteset keresi, a belső vágyai és igényei szerintit, de ha rálelt, érzelmi világa terén az örök hűségre törekszik. Tudja, hogy a teste nem egy valakié, a szexuális kísértések nem okoznak neki gondot és lelkiismeret-furdalást, ugyanakkor mélyen vágyik egy életre szóló kapcsolatra, amelyben partnerének szeretetet, odaadást és biztonságot akar nyújtani. Ha egy fontos kapcsolata véget ér, sokáig nem találja a helyét, és hogy a fájdalmat túlélje, kalandokba bocsátkozik, és hamarosan több viszonya lesz, s amennyiben volt szerelmének szüksége van a segítségére, nem mond neki nemet, és megbízható barátként a bajban és bármilyen téren mellé áll.
Házasságában a vezető szerepre törekszik; kézben tartani a család ügyeit, ez annyit jelent számára, hogy nap, mint nap tudatában van annak, hogy biztos jövőjük tőle függ. Családtagjaival szemben sokszor játékos és szórakoztató, de képes szigorúan is hatni feleségére és gyermekeire, akiket elsősorban a biztonság és a céltudatosság elsajátítására nevel.


Hogyan hódíthatod meg?

 Elragadó és titokzatos, gondolatait és érzelmeit viszont megtartja magának. Kíváncsiskodással nem érsz el nála semmit, csak azt fogja elmondani amit tudatni akar veled. Röntgen szemekkel beléd lát, és pontosan tudja, mi játszódik le benned.

Amiben hisz, azt szenvedélyesen csinálja; ilyen a szerelem és a szex is. Ha hűvösnek és érdektelennek mutatod magad – miközben majd megveszel érte -, rossz úton jársz a meghódításában.

Ha valamin bosszankodik, érts vele egyet és óvatosan tereld másra a témát. Meg se próbálj féltékenynek mutatkozni, ha valamitől, hát ettől hideg futkos a hátán. A kapcsolatot ő irányítja, ha úgy érzi, megpróbálsz rátelepedni vesztett ügyed van. Fontos, hogy állandóan vigyél valami újdonságot a kapcsolatotokba.

 Mivel riaszthatsz el egy Skorpiót?

Ne hazudj és ne próbálj takargatni előle semmit, hisz olyan, mint Sherlock Holmes; mindennek hamar a végére jár. Ha szüksége van a figyelmedre, ne keress ostoba kifogásokat, különben könnyen felmérgesíted. 

 Ha régóta egy Skorpió a párod

Légy mindig titokzatos, vegyél szexi fehérneműket, váratlanul festesd be a hajad. Viselj testhezálló, extravagáns ruhákat, ettől egyenesen begerjed.

 

  

 Nyilas

 

[ 11.22. - 12.21. ]
Milyen a Nyilas-férfi?

A kalandvágyó férfi. Az átlagnál magasabb, az arca ovális, a szeme nagy és érdeklődő, tekintete a távolban jár, arcvonásai nemesek, archaikusak, végtagjai hosszúak; feltűnő jelenség. A szerelemben szerelmes, és azzal a céllal keresi a kalandokat, hogy felfedezze a nőkben a mélyen elrejtett nőt. Több el nem kötelezett kapcsolatot tarthat fenn egyszerre, és ezt nem rejti véka alá.
Ha meg akar hódítani valakit, őszintén beszél magáról, a jövőre vonatkozó terveiről, álmairól és vágyairól, ugyanakkor zavarja, ha a kedvese nem egyenes, egy ideig tűri, majd otthagyja, s ez nem okoz neki fájdalmat. Partnerét mindig előreviszi, a maximumot akarja kihozni belőle, szüntelenül az önjobbításra sarkallja. Az erotikában is nyílt és egyenes, de mindig betart bizonyos erkölcsi és etikai szabályokat. Határozott erkölcsi elképzelései vannak a szerelemről és az erotikáról, és nem hajlandó lejjebb adni az igényeiből.
Partnerével szemben magas követelményeket támaszt, mert fontos számára, hogy tisztelje személyét és életét. Leginkább ahhoz vonzódik, akit taníthat, és akitől tanulhat, valamint akit segíthet a fejlődésben, és aki segíti őt a fejlődésben. Kezdeményező típus, ha valaki megtetszik neki, bátran, merészen ismerkedik. A nők szeretik kedves, bohém énjét. Nem lehet korlátozni, a függetlenségre törekszik, fontos számára a szabadsága, szüksége van arra, hogy időnként a saját feje után menjen. Ugyanakkor nyugodtan el lehet engedni, mert a leghűségesebb típus a világon, a szerelemben pedig szó szerint lovag.
Legfőbb vágya, hogy partnerével együtt fedezze fel a világot, legyen az a vallás, politika és tudomány terepe. Nem szabad korlátozni értékrendjében, eszményeit és jövőbeni elgondolásait semmibe venni, mert különben örökre eltűnik. Házassága rendkívül mozgalmas, mindig keresi az izgalmakat, az új fordulatokat, fontosak számára a közös szabadidős programok, a hétvégi kiruccanások. Gyermekeit az optimista gondolkodásmódra, az élet szeretetére neveli, felelőssége teljes tudatában gondoskodik róluk.

 

Hogyan hódíthatod meg?

Igazi társasági lény, aki túláradó energiával rendelkezik és állandóan nyitott a szerelemre. Ahhoz, hogy levedd a lábáról, légy csinos, szellemes és rendelkezz minden olyan tulajdonsággal, amivel az összes barátja együtt rendelkezik. Nem lesz könnyű feladat!

Lelkesedése és a kihívások iránti vágya gyakran arra sarkallja, hogy átgondolatlan dolgokba ugorjon bele, a következmények mérlegelése nélkül. Ilyen lehet egy új szerelem is.

Romantikus, de csak látszólag, azonban óvatosan rávezetheted, hogyan tegye a szépet neked. Semmi sem szokványos amit tesz, ezért ha okos vagy te is így cselekszel. Nyíltsága és naivsága néha tapintatlanságba fordul át, ezt soha ne ródd fel neki. Imád sportolni, legyen az ő kedvenc sportja a tiéd is!

•Mivel riaszthatsz el egy Nyilast?

Ne kérdőjelezd meg az őszinteségét és becsületességét, ez egy nagyon fontos szempont nála. Soha ne gúnyold ki, légy türelmes és elnéző vele szemben. Ne várd el tőle, hogy naphosszat a szoknyád mellett üljön. 

 Ha régóta egy Nyilas a párod

Soha ne kritizáld, inkább humorral üsd el a dolgot. Ne szólj bele a dolgaiba, különben gyorsan elhagy. Légy dinamikus és szinte komolytalan vele, építs a jó szexre, ez az amivel megtarthatod.


 

 

 Bak

 

[ 12.22. - 01.20. ]
Milyen a Bak-férfi?

A sikeres férfi. Középmagas, illetve magas, sovány testalkatú, arca hosszúkás, aszkétikus, a bőre sötétebb tónusú, arca sokszor karakteres, férfias jelenség. Fiatal korában a gyengébb nem könnyen zavarba hozza, így kevés nőnek mer udvarolni, mert fél az elutasítástól. Ha túl van egy csalódáson, bizalmatlan, és menekül a szerelem, az intimitás elől. Fontos számára az abszolút siker, és mindenben a siker lehetőségét keresi.
Fellépésében nem mindig határozott, először óvatos, s ha megkapta a kellő bíztatást, akcióba lép. Nehezen tudja szavakba önteni érzelmeit, és kifejezni szeretetét. Ha szerelmes, nem ismer lehetetlent, be akarja bizonyítani kedvesének, hogy nála jobbat nem választhatott, személyével maximálisan jól járt. Szexualitásában soha nem unalmas, partnerét képes elbűvölni, és kivívja a csodálatát. Imádja, ha dicsérik, ám fontos számára, hogy leendő feleségére büszke legyen. Ha hiányzik belőle a becsvágy, a komolyság és a méltóság, biztos, hogy nem fogja oltár elé vinni.
Gyakran köt érdekházasságot, mert lételemének tartja az anyagi biztonságot, illetve értéket hordoz számára a státusz, valamint a családi tradíciók.
Mint férj a feladatokra teszi a hangsúlyt, mindent meg akar adni a családjának, szeretetét sokszor a felelősségvállalással fejezi ki, mindazok ellenére, hogy hatalmas érzelmi mélység lakozik benne.
Nehezen köt kompromisszumokat. A feleségétől elvárja, hogy munkájában ne hátráltassa, ha túlóráznia kell, próbálja azt megérteni. Titkon arra vágyik, hogy partnerével együtt érjenek el nagy eredményeket, mert úgy érzi, hogy a közös célok egy életre "összefűzhetik" őket. Gyermekeiből tisztességes embereket akar nevelni, és elvárja tőlük a tiszteletet, gyakran osztogat parancsot nekik, és tisztában van azzal, hogy utódainak mire van szükségük.

Hogyan hódíthatod meg?

Rendszeres, rutinos, szervezett életmódot élő, éppen ezért meg kell mutatnod neki, hogy tökéletesen tudsz hozzá alkalmazkodni. Szinte már konzervatív és rendkívül gyakorlatias, tudatnod kell hát vele, ha ezentúl együtt járnátok az élet útját az mindkettőtöknek hasznára válna.

Fontos számára a család és a vele járó biztonság. Mutasd meg milyen nagyszerű családod van, s hogy épp ilyet tudnátok kettesben létrehozni. Hisz a család és a szerelem erejében, ennek jövőképével lépre tudod csalni. Néha kicsit erőszakosabbnak kell lenned vele, hisz ő bizony elvárja, hogy elcsábítsák. Mivel jólelkű és türelmes, ne bosszantsd fel a kelleténél jobban, nem érdemli meg.

 Mivel riaszthatsz el egy Bakot?

Ne hitegesd olyasmivel, ami nem lehetséges. Előbb-utóbb úgyis rájön, hogy becsapod. Ne erőszakold rá a házasságot, anélkül is megkéri a kezed. Ne légy kiszámíthatatlan, és ne erőltess rá semmit, amire egyszer azt mondta: nem. 

 Ha régóta egy Bak a párod

Tudod, hogy bízhatsz benne és építhetsz a kapcsolatotokra. Ne sodord bele a bizonytalanságba és értelmetlen dolgokba. Mutasd ki, hogy szereted, lepd meg apróságokkal és dicsérd jó tulajdonságait.

 

 

Vízöntő

 

 

 [ 01.21. - 02.19. ]
Milyen a Vízöntő-férfi?

A modern férfi. Általában magas, illetve középmagas, termete nyúlánk; arca hosszúkás, tekintete átható, a szeme kerek és nagy, arcszíne világos, határozott vonásai vannak, a haja hullámos. Sokszor kisfiúsnak tűnik. Természete szerint nyitott, őszinte és beszédes. Nem kedveli a konvenciókat, ám szeret "kísérletezni". A gyengébb nemet intellektuális módon "kóstolgatja", és hiányzik belőle az erős szexuális ösztön. Magatartására nézve különcködő, érdekes személyiségével hívja fel önmagára a figyelmet. Gyakran kiszámíthatatlan, az ismerkedés kezdetén sok mindent ígér, de nem tartja be. Az a nőtípus izgatja, aki nem mindennapi, aki képes őt meglepni.
Sok nő kelti fel a figyelmét, elég egy csinos boka, egy izgalmas gesztus, egy szokatlan anyajegy az arcon, a vállon, miközben nyughatatlanul keresi az igazit. Jellemző rá, hogy egyszerre több kapcsolatot tart fenn. A szerelem megélése és fenntartása sokkal fontosabb számára, mint az erotika. Kedvesének szinte napra késznek kell lennie, mert a Vízöntő-férfi mindig vágyik az új hatásra, egy olyan fordulatra, amely által újra felfedezheti partnerét. Érzelmei hamar kihűlhetnek, amit mentálisan vesz tudomásul, tényként regisztrálva. Ő a modern férfi, aki ösztönösen adja át magát a "friss" áramlatoknak, az új hatásoknak. Nem kedveli a szokványosat, a megszokottat, és ez az öltözködésében is érzékelhető.
Párkapcsolatában is meg akarja őrizni függetlenségét, lehetetlen pórázon tartani. Kedvesének is megadja a szabadságot, és rendszerint megbízik benne. Nem féltékeny típus, de ha ezzel a kellemetlen érzéssel találkozik, egy idő után képes legyőzni azt. Ha házas, a bajban nem hagyja magára a feleségét, megbízható, segítőkész barát. A hűségét érdekesen fejezi ki, nem látványosan, hanem magától értetődőn, természetesen. Fontos számára, hogy házassága izgalmas, változatos legyen, a közös kalandok és a közös feladatok inspirálják. Az érzelmi kitörésekre általában hűvösen, elutasítóan reagál, a világos, tiszta érveket szereti. Mint családapa sok mindenre okítja gyermekét, együtt fedezi fel vele a világot, és a mások elfogadására tanítja, a tudományra, a technikára már korán felhívja a figyelmét.

Hogyan hódíthatod meg?

Amikor látod, hogy az eget bámulja, a gondolatai már ötven évvel előrébb járnak, óvatosan rángasd vissza a földre.

Nincs „legjobb” barátja, mert mindenkit a barátjának tart. Jól teszed, ha te is először barátként közeledsz felé. Nyílj meg teljesen, vele bármiről beszélhetsz.


Erősen spirituális beállítottsággal és határtalan szabadságvággyal rendelkezik. Hallgasd meg, amit mondani akar és rendszerint érts vele egyet. Egyenesen irtózik a veszekedésektől, de az észszerű vitákat kedveli, közelíts így hozzá. Ha tetszel neki meg fog szeretni, de ne siettesd, ezzel csak elriasztod. Hamar meghátrál az erős érzelmi kötődéstől, hagyd, hogy ő döntse el, mennyire viszonozza érzelmeidet. Rendkívül optimista, légy te is ilyen.

 Mivel riaszthatsz el egy Vízöntőt?

Ne ragadj rá, ne uralkodj rajta, ez olyan teher neki, amit nem tűr egy pillanatig sem. Ne erőszakold ki belőle a gondolatait, mert amit akar azt úgyis megosztja veled. Ha ketrecbe akarod zárni, azonnal menekülőre fogja és soha nem látod viszont. 

 Ha régóta egy Vízöntő a párod

Kápráztasd el újra és újra! Mindenért rajong ami egy kicsit titokzatos, ami ismeretlen számára. Tudod, hogy nem szabad bírálnod. Apró ajándékokkal nem, de szeretettel, türelemmel mindig le tudod venni a lábáról!

.

 

 

 

 

 Halak

 

[ 02.20. - 03.20. ]
Milyen a Halak-férfi?

A művész-alkatú férfi. Ugyancsak két alaptípus tartozik hozzá, a mackós és a törékeny típus. Mindkét típus esetében a testükhöz képest rövidebbek a karok és a lábak. A Halak-férfi szeme is nedves, szája legtöbbször széles és vastag. Lényéből bizalmat és nyugodt erőt áraszt, amit a legtöbb nő vonzónak és elbűvölőnek tart.
Nem tűri a korlátokat, nem engedi, hogy korlátozzák szabadságát, mihelyt ezt észreveszi, a drámai jeleneteket kerülve, a kapcsolatot megszünteti. A kötöttségek megfojtják, ami miatt nehezen tudja megtalálni a számára megfelelő partnert. A különleges érzelmeket szereti, sokszor maga sem tudja, hogy mi az, amire lelke mélyén vágyódik. Gyakran vonzódik a titkos kapcsolathoz, illetve szerelmi viszonyhoz. Bonyolult típus: energikus és határozott, ugyanakkor lágy és finom. A nők szeretik érzékeny alkatát, benső titkaikat szívesen megosztják vele.
Művész-alkatú, külsejében is sokszor érezhető. Spirituális is egyben, különleges világa felcsigázza a nők érdeklődését. Viselkedése azt is elárulja, hogy olyan, mint egy gyermek, aki vezetésre, segítségre szorul. Sokat fantáziál, a materiális valóság elől az álmok világába menekül. Magánélete terén nem szeret a problémákkal szembenézni, ám karrierjében kedveli a kihívásokat, talpraesett és leleményesen kreatív. Egy olyan erős kezű társra van szüksége, aki a pragmatikus gondolkodásmódra következetesen és állhatatosan tanítja, valamint abban segíti, hogy a benne lévő határtalan szeretet megnyilvánul.

 
Ez+az
 
Történetek
 
Ünnepek
 

Légyszi segíts egy kattintással! KATT IDE :)

Chat :)
 
Szavazz!
Folytassam az oldal szerkesztését?

Igen :)
Nekem mind1..
Ne!!
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND    *****    KUTYA VS MACSKA, MELYIK AZ OKOSABB? SZAVAZZ! FÉLSZ A ROBOTOKTÓL, VAGY SEM? MONDD EL! KUTYA VS MACSKA!KUTYA VS MACSKA!!!!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Online Gyermekáruház és bababolt Több ezer termékkel olcsón, országos kiszállítással!    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Supernatural - Odaát - 13. Évad - Extrák - Infók - Érdekességek - Odaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - Odaátv    *****    Készítsük el együtt a születési horoszkópodat, látogass el az oldalamra és nézd meg a részleteket. Szeretettel várlak!!!    *****    Adóbevallás 2018 ! 17SZJA - 1753any adónyilatkozat letöltés szja adóbevalláshoz    *****    Részletes személyiség és sors analízis, ajándék 3 év elõrejelzéssel,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid!    *****    BOOKISLAND -> A könyvek szigete, ahol ötletet kaphatsz egy jó könyvhöz <- BOOKISLAND    *****    Rendeld meg asztrológiai elemzésed,nagyon kedvezõ feltételekkel,találkozzunk az oldalamon és válassz a sok lehetõségbõl!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Adóbevallás 2018 sms, határidõ, nyomtatvány és tudnivalók itt